W Barcelona

4.4 

Plaça de la Rosa dels Vents, 1, Final Passeig de Joan de Borbó, Barcelona, 08039, Spain  

Hora local Telèfon +34 93 295 28 00

4.4

Get Directions

Què hi ha a prop?

Com arribar-hi

No hem pogut trobar cap direcció, torneu-ho a intentar.

L'ENTORN DE L'HOTEL

Ubicat en la Nova Bocana del port de Barcelona, que connecta al centre històric amb la Mediterrània, W Barcelona gaudeix d'un exclusiu accés directe a la platja de San Sebastià al final del Passeig Maritim de la Barceloneta. L'hotel està situat a 30 minuts de l'Aeroport d'El Prat i a escassos passos de Ciutat Vella, Passeig del Born i Les Rambles amb còmode accés amb cotxe. Els autobusos 17, 39 i 64 pareixin just davant a l'hotel i l'estació de metro més propera, Barceloneta, es troba a 15 minuts a peu.

DIRECCIONS

Des de l'Aeroport Internacional de Barcelona El Prat
Incorpori's a l'Autovia de Castelldefels/C-31 per la bifurcació en direcció Barcelona. Prengui el ramal en direcció Port. Quan arribi a la bifurcació, es mantingui a la dreta, sigua les indicacions per a Barcelona i s'incorpori a B-10 Port/Ronda del Litoral. En arribar a la sortida 21 Ciutat Vella, incorpori's al Passeig de Josep Carner. A la rotonda, Plaça de Colom, prendre la sortida 1 i continuar sobre Passeig de Colom. Girar a la dreta a Pas de Sota Muralla i girar novament a la dreta en Plaça de Pau Vila direcció Passeig de Joan de Borbó fins i tot l'arribar al final on trobarà l'hotel. (faci clic aquí, per a l'ajuda del W Insider)

Des de Girona, Costa Brava o França
Prengui l'AP-7/E-15 de peatge en direcció a Barcelona. Segueixi per Autopista de peatge C-33/BARCELONA. Prengui la sortida cap a Barcelona Rondes/Port. Incorpori's a Autopista del Vallès. Segueixi per Ronda del Litoral. Prengui la sortida 22 Barceloneta. Incorpori's a Carrer del Doctor Aiguader. Giri a l'esquerra per continuar per Plaça de Pau Vila i giri novament a l'esquerra en direcció Passeig de Joan de Borbó fins a l'arribar al final on trobarà l'hotel.

Des de Lleida, Saragossa o Madrid
S'incorpori a l'E-90/AP-2 en direcció a Barcelona. Segueixi per Ronda del Litoral. En arribar a la sortida 21 Ciutat Vella, incorpori's al Passeig de Josep Carner. A la rotonda, Plaça de Colom, prendre la sortida 1 i continuar sobre Passeig de Colom. Girar a la dreta a Pas de Sota Muralla i girar novament a la dreta en Plaça de Pau Vila direcció Passeig de Joan de Borbó fins i tot l'arribar al final on trobarà l'hotel.

Des de Tarragona o València
Incorpori's a E-15/AP-7. Prengui la sortida 31 i incorpori's a C-32. Prengui la sortida 16 B per incorporar-se a B-10/Ronda del Litoral en direcció Barcelona/E-90. En arribar a la sortida 21 Ciutat Vella, incorpori's al Passeig de Josep Carner. A la rotonda, Plaça de Colom, prendre la sortida 1 i continuar sobre Passeig de Colom. Girar a la dreta a Pas de Sota Muralla i girar novament a la dreta en Plaça de Pau Vila direcció Passeig de Joan de Borbó fins i tot l'arribar al final on trobarà l'hotel.