W Barcelona

4.4 

Plaça de la Rosa dels Vents, 1, Final Passeig de Joan de Borbó, Barcelona, 08039, Spain  

Hora local Telèfon +34 93 295 28 00

4.4

Un brindis, un casament o un discurs. Sigui quina sigui l'ocasió, celebreu-la en una de les nostres extraordinàries instal·lacions. Descobriu els més de 6000 m2 de sales destinadesa acollir reunions i esdeveniments, equipades amb l'última tecnologia. 

Més informació >
Contacteu-nos wbarcelona.groups@whotels.com

Sala d'estar Extreme WOW Suite
Sala d'estar Extreme WOW Suite
Terrassa Extreme WOW Suite
Dormitori Extreme WOW Suite
DJ Extreme WOW Suite

SUITE EXTREME WOW

ALÇADA EXTREMA. ESTIL INNOVADOR.

Celebra el teu pròxim esdeveniment a la nostra suite exclusiva amb terrassa exterior i vistes panoràmiques de la ciutat i del mar mediterrani.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >

BREEZE

FES-HO MEMORABLE


Troba la teva. Inspirades en les vistes del blau Mediterrani i els seus velers, les nostres 4 noves sales Breeze compten amb accés directe a la Plaça de la Rosa dels Vents per a facilitar-vos l'arribada a les vostres reunions. Inundades amb llum natural i equipada amb cuines i terrasses privades faran que totes les reunions siguin impecables. 

Planifiqueu la vostra reunió >

GREAT ROOM

AMPLIFICA EL TEU ESDEVENIMENT


Amb un espai de gairebé 1.000m² i vistes espectaculars al mar, Great Room és el lloc ideal per al teu esdeveniment, ja sigui per negocis o per celebracions.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >

STUDIOS & STRATEGY

DONA UN GIR A LES TEVES REUNIONS


Permet-nos inspirar-te per que les teves idees flueixin en un dels nostres extraordinaris Studios i Strategy boardroom, totalment equipats amb l'última tecnologia.

Planifiqueu la vostra reunió >

SUN DECK

PORTA-HO FORA


Amb vistes a la platja, la ciutat de Barcelona i el mar Mediterrani, SUN Deck és el lloc perfecte pel teu esdeveniment privat.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >

SALT & ECLIPSE

MIX IT UP


Permeteu que el blau infinit del Mediterrani prepari l'ambient per a un esdeveniment inoblidable a SALT Restaurant, o gaudiu de l'esdeveniment 26 pisos per sobre de Barcelona al nostre Eclipse Bar.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >

EXTREME-WOW CABANA


Amplifiqueu les vostres celebracions a la terrassa més exclusiva i glamurosa de Barcelona. Magnífiques vistes sobre la platja de la Barceloneta incloses.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >