W Barcelona

4.4 

Plaça de la Rosa dels Vents, 1, Final Passeig de Joan de Borbó, Barcelona, 08039, Spain  

Hora local Telèfon +34 93 295 28 00

4.4

Piem | Music Curator W Barcelona

PIEM | MUSIC CURATOR

Natiu català, Piem estava destinat a viatjar pel món de la música underground debutant com a DJ amb tan sols 16 anys. Des d’aleshores s'ha convertit en icona musical de Barcelona actuant en locals de prestigi de la ciutat.

Durant 4 anys, Piem ha sigut DJ resident al W Barcelona, tenint la seva pròpia festa setmanal a EclipseHOUSE SOUNDS – i punxant en diversos esdeveniments de la famosa festa WET DECK SUMMER SERIES al llarg dels seus anys.

En el rol de W Music Curator en el W Barcelona, Piem no només ens ensenyarà el més nou i cool de l'escena electrònica actual i futura sinó que també, haurà de descobrir talents emergents que complementaran l'experiència musical al més pur estil W.

Piem | Music Curator W Barcelona

CONEIX EN PIEM

Piem és conegut per les seves actuacions aparentment sense esforç, oferint un estil underground construït pels sons naturals de la multitud. Durant la seva carrera musical ha deixat petjada a clubs d'arreu del món com són el Club Space (Miami), Pacha (Eivissa), Jungle Experience (Tailàndia) i Fire & LightBox (Londres), compartint escenari amb artistes de renom com Chus & Ceballos, Danny Howells, MK i Sandy Riviera.

Després del seu primer llançament en el 2012, Piem ha protagonitzat col·laboracions amb marques com Knee Deep In Sound, Toolroom i Glasgow Underground. Múltiples artistes reconeguts internacionalment com Carl Cox, Hot Since 82 i Dubfire han afegit a les seves llistes de reproducció les seves produccions, per tant, no és d'estranyar que la seva música estigui pujant constantment a les llistes de Beatport & Traxsource.


ÚLTIMS TREBALLS