W Barcelona

4.4 

Plaça de la Rosa dels Vents, 1, Final Passeig de Joan de Borbó, Barcelona, 08039, Spain  

Hora local Telèfon +34 93 295 28 00

4.4

FEU PART DEL PROGRAMA ' MAKE A GREEN CHOICE '

El W Barcelona és un hotel que es preocupa pel seu impacte ambiental, creiem que ser verd és 'cool'. A W Barcelona pot relaxar-se sense càrrecs de consciència.

Amb el W Barcelona, vostè ha escollit un establiment guardonat amb Clau Verda. Amb això contribueix al respecte al medi ambient, sense renunciar a un servei de qualitat. Clau Verda tracta de millorar alguns aspectes de la seva estada, reduint l'ús de productes químics perjudicials a l'establiment, millorant la qualitat de l'ambient interior i oferint productes d'alimentació ecològics i de producció local.

Què és Clau Verda?
Clau Verda és un programa internacional creat el 1984 i gestionat per la FEE que agrupa ja a més de 2300 establiments en 44 països, a nivell mundial. A Espanya l'organització responsable del programa és *ADEAC.

Què pretén Clau Verda?
Estimular, acreditar i difondre els esforços i bones pràctiques ambientals en hotels sobri: utilització d'aigua i energia; tractament dels seus residus; política de compres i gestió ambiental, en general. Contribuir a la sensibilització, formació i implicació en els canvis desitjables a nivell de valors, actituds i comportaments de tots els actors del sector turístic (institucions, touroperadores, hotels, població local i turistes), en el seu progrés cap a un turisme i un entorn més sostenibles, fomentant el seu treball en Xarxa.


No es preocupi, tots els nostres esforços per protegir el medi ambient tenen lloc entre bastidors. A W Barcelona pot sentir-se bé ja que les iniciatives per protegir el medi ambient no comprometen l'estil i experiència W per la que se'ns coneix. Sempre sent ecològics, seguim amb la nostra promesa Whatever / Whenever per oferir als nostres hostes experiències amb estil i luxe.

Feu de W Barcelona el vostre hotel i sigui verd, glamurós i global!

DESCOBRIU LES INCIATIVES MEDIAMBIENTALS "MAKE A GREEN CHOICE" DE W BARCELONA

 • W Barcelona va implementar un Comitè de Medi Ambient, enfocat en la participació i la promoció de pràctiques ecològiques a tot l'hotel.
 • S'utilitza la il luminació LED, instal·lada en tota la propietat.
 • Sensors d'ocupació estan instal·lats per tenir un ús eficient de l'enllumenat.
 • Tots els nostres banys han estat dissenyat per tenir un control de doble descàrrega amb objectiu final de reduir el consum d'aigua .
 • Es van instal·lar aixetes i dutxes amb estabilitzadors de cabal per reduir la despesa d'aigua sense perjudicar el benestar de l'hoste.
 • Programa de reciclatge disponibles en habitacions, àrees comunes i zones de back office.
 • Reciclem nostres bombetes i piles.
 • El nostre hotel selecciona proveïdors compromesos amb en el medi ambient i la majoria dels nostres productes són d'origen local, per així reduir les nostres emissions de CO2 ( transport ) i promoure el desenvolupament sostenible de la comunitat local.
 • Paper i productes d'impressió són ambientalment sostenible .
 • Tarifes "verdes" especials per a grups.
 • Productes químics utilitzats provenen de Ecolab, empresa líder en el mercat i enfocada en el desenvolupament sostenible.
 • Transport ecològic, disponible a través del nostre servei de consegeria.
 • Programa "Make a Green Choice" disponible per als hostes. (Per obtenir més informació específica poseu-vos en contacte amb el nostre departament de our Whatever/Whenever)