W Barcelona

4.4 

Plaça de la Rosa dels Vents, 1, Final Passeig de Joan de Borbó, Barcelona, 08039, Spain  

Hora local Telèfon +34 93 295 28 00

4.4

W Sound Suite Estudi de Gravació a W Barcelona

W BARCELONA SOUND SUITE

UN ESTUDI DE GRAVACIÓ PRIVAT

W Barcelona sintonitza i desvela la primera W Sound Suite d'Europa, un estudi de música privat on els hostes de l'hotel i els clients externs poden menjar, dormir, gravar i fer clic a replay. Aquest estudi de música i sala de gravació permet els artistes, músics, productors i convidats de l'hotel gravar amb estil durant el seu viatge.

W Barcelona es manté a l'altura de la ciutat comtal, una de les ciutats cosmopolites d'Europa més innovadores en el món de la música, creant-hi aquest espai dedicat per a talents emergents i artistes reconeguts de la indústria.

Estudi de gravació professional en W Barcelona

ELS DETALLS

La W Sound Suite a W Barcelona està equipada amb l'última tecnologia de gravació i ofereix tot tipus de serveis en un espai elegant, còmode i insonoritzat que inspirarà tot aquell que la visiti. A la mixing room principal, hi ha una cabina privada de gravació i una sala exclusiva per a artistes i acompanyants.

 • Capacitat per a 12 persones
 • Disponible de 07:00 a 01:00
 • Totalment insonoritzada
 • Sistema de llum multinivell
 • Aire condicionat
 • Wi-Fi
 • Minibar

Descarrega el tech rider i més informació >

Estudi de gravació a Barcelona

SESSIÓ D'ESTUDI PARTICULAR

Cridant tots els artistes, productors o apassionats de la música. Entra-hi en acció i experimenta W Sound Suite, el primer estudi de música de W Hotels a Europa. Grava i mescla amb un equip professional. Sigui per sessions de gravació privades o per una Master Class, el nostre Music Curator està aquí per mostrar-te el camí.

Sessions d'estudi individuals disponibles no només per als hostes de l'hotel sinó també per a clients externs, amb preus des de 150 € + IVA/hora + 285 € + IVA/dia (dies feiners) o 325 € + IVA/dia (caps de setmana i festius) per l'enginyer de so.

Se'n requereix reserva prèvia. Per reservar o demanar-ne més informació, fes clic aquí >

W Sound Suite estudi de gravació professional en W Barcelona

SLEEP / EAT / RECORD / REPEAT


Expressa la teva creativitat durant la teva estada amb nosaltres. Reserva el nostre paquet SLEEP / EAT / RECORD / REPEAT i gaudeix d'aquesta nova experiència de gravació.

El paquet inclou el següent:

 • Habitació
 • Sessió de 4 hores amb enginyer de so
 • Esmorzar per a dos
 • Wi-Fi

Piem DJ i Music Curator en W Barcelona

CONEIX PIEM

MUSIC CURATOR | W BARCELONA

En el paper del W Music Curator a W Barcelona, Piem mostrarà allò més nou i cool de l'escena electrònica actual i futura, com ara descobrir talents emergents, que complementaran l'experiència musical al més pur estil W.

Durant la teva experiència del W Sound Suite, el nostre Music Curator està aquí per mostrar-te el camí.

Descobreix-ne més >

Ricardo Cavolo en col·laboració amb W Barcelona

RICARDO CAVOLO

EVOCANT L'ANIMAL MUSICAL

Inspira el músic que hi ha dins de tu amb el nou mural de Ricardo Cavolo fet per a la nova W Sound Suite, un estudi de producció i gravació.

L'artista Ricardo Cavolo, internacionalment reconegut, fusiona dues de les passions del W Barcelona: la música i el disseny. La seva última obra irradia l'energia del mar i, mitjançant colors cridaners, evoca l'animal interior que resideix dins els artistes. D'aquesta manera, aconsegueix prendre la creativitat en una flama simbòlica de música.

Coneix més sobre Ricardo Cavolo per al W Barcelona >