W Barcelona

4.4 

Plaça de la Rosa dels Vents, 1, Final Passeig de Joan de Borbó, Barcelona, 08039, Spain  

Hora local Telèfon +34 93 295 28 00

4.4


CONDICIONS ESPECIALS

CONVERSIONS DE MONEDA

Per als hotels fora dels Estats Units, les tarifes confirmades en dòlars nord-americans podrien ser convertides per l'hotel a la moneda local en el moment de la seva estada, basada en el tipus de canvi utilitzat per l'hotel i està subjecte a les fluctuacions en el tipus de canvi. Els càrrecs fets per mitjà de targetes de crèdit estan subjectes a conversions de moneda addicionals pels bancs o les companyies de targetes de crèdit, les quals l'hotel no controla i podria impactar la quantitat carregada a la seva targeta de crèdit. Comuniqui's amb l'hotel si té alguna pregunta.

CONDICIONS SOBRE EL NÚMERO D'HABITACIONS RESERVADES

Només es pot reservar fins a 9 habitacions. Les reserves de més de 9 habitacions, comporten unes condicions i uns suplements especials.

INFORMACIÓ ESSENCIAL

Prengui nota que durant els dies 21 al 23 de setembre del 2018 tindrà lloc un esdeveniment musical W a l'hotel.


POLÍTIQUES

POLÍTICA DE TARGETES DE CRÈDIT I DE DÈBIT

Les targetes de carrego en compte i de crèdit utilitzades per fer la reserva han de ser presentades també al moment del Check-in a l'Hotel seran autoritzades al moment del registre per la quantitat total de l'estada, mes despeses addicionals imprevists. Aquesta quantitat serà retinguda fins que realitzi el tràmit de sortida, en el qual es carregarà a la seva targeta la quantitat exacta incorreguda durant la seva estada. Les quantitats autoritzades podrien ser retingudes pel seu banc o institució financera fins a per 30 dies després de la sortida, i l'hotel no es fa responsable per cap càrrec addicional.

POLÍTICA D'ACCEPTACIÓ DE XECS

Lamentablement, no acceptem xecs personals.

POLÍTICA DE LLITS ADDICIONALS

Existeixen habitacions comunicades disponibles en diverses categories d'habitacions. Per a més informació, o per fer una sol·licitud, envia un correu electrònic.

POLÍTICA D'EDAT MÍNIMA

Si us plau, preneu nota que l'edat mínima per a poder realitzar el check-in, és de 18 anys. Els menors, han d'anar acompanyats d'un adult.

POLÍTICA PLA FAMÍLIA

En el W Barcelona donem la benvinguda a les famílies, malgrat no disposar d'habitacions familiars. L'ocupació màxima d'una habitació és de 3 persones (excepte la Suite WOW i la Suite E WOW que poden allotjar més de 3 persones). L'única excepció es farà quan es tracti de: 2 adults, 1 nen i 1 bebè en bressol.

Un llit extra és obligatòria per a la tercera persona ja sigui nen o adult. Els llits extres tenen un càrrec addicional de 110 EUR per nit (IVA inclòs) i els bressols sense càrrec. Per a reserves de 2 adults i un nen, sempre s'ha de reservar també un llit extra. Famílies de més de 3 persones, poden reservar habitacions connectades, ja que sempre li confirmem la disponibilitat abans de la seva arribada. Les habitacions connectades es troben en les plantes 1 a 6, encara que no podem confirmar la planta exacta per a la seva estada. Totes les suites Cool Corner connecten amb una habitació a costat.

Li informem que els nens d'entre 2 anys o menors poden dormir en els llits disponibles a l'habitació o bé en un bressol sense càrrecs addicionals. S'aplicarà un càrrec addicional de 100 EUR per habitació i nit pels nens d'entre 3 i 12 anys.

POLÍTICA DE XEC REGAL

Enviï un correu electrònic al departament de reserves per adquirir o canviar bons regals.

POLÍTICA D'ÚS D'INSTAL•LCIONS BLISS® I GIMNÀS FIT®

L'accés a l'àrea Spa WET® és subjecte a disponibilitat i té un càrrec de 20 EUR per persona. L'accés ha de reservar-se els caps de setmana i en temporada alta. Contacti amb *Bliss® Spa si desitja obtenir més informació.

L'accés al jacuzzi, el sauna i la sala de vapor del Spa Bliss® és de cortesia sempre que es realitzi una reserva per a tractaments facials, massatges o tractaments corporals. L'accés al sauna del gimnàs FIT® és de cortesia per a tots els hostes de l'hotel. Menors de 18 anys necessiten una autorització dels seus representants per poder accedir al Spa.

POLÍTICA DE MASCOTES

Acceptem gats i gossos de fins a 18 quilos. Els hostes han de signar un document d'acord de responsabilitat al moment del registre i se'ls cobrarà 25 EUR per mascota per dia sobre la tarifa de l'habitació. Es cobra també un càrrec no reemborsable de 100 EUR per neteja independentment de la durada de l'hostalatge.

Li informem que les mascotes no estan permeses a les zones públiques com a restaurants i en la coberta de la piscina WET®.

POLÍTICA DE PAGAMENTS REALIZATS PER TERCERS

No s'accepten targetes de crèdit de tercers al W Barcelona. Si us plau, poseu-vos en contacte amb el departament de reserves de l'hotel W Barcelona a través de correu electrònic a Wbarcelona.reservations@whotels.com amb la finalitat de rebre una factura proforma incloent els nostres dades bancàries. Les transferències bancàries només s'accepten si es realitzen 7 dies anteriors a la data d'arribada.

POLÍTICA SOBRE FUMAR

Està estrictament prohibit fumar a totes les habitacions i els espais públics a l'interior de l'hotel. En cas d'evidència d'haver fumat en una habitació no fumador, l'hoste haurà d'abonar 500 euros en concepte de neteja. Per obtenir més informació, si us plau poseu-vos en contacte amb l'hotel.

POLÍTICA D'IMATGE

A l'assistir als nostres esdeveniments W i / o esdeveniments especials, accepta que la seva imatge i veu siguin filmades i / o gravades, i compartides en les plataformes en línia i fora de línia de l'hotel, distribució i xarxes socials sense compensació, crèdit o altra consideració. Si no desitja ser filmat o fotografiat, no assisteixi a aquest esdeveniment. Segons els estàndards de seguretat de l'hotel, no permetem l'entrada amb maletes, bosses o cascs. No hi ha emmagatzematge o guarda-roba disponible per a aquests articles.

Establiment inscrit al Registre de Turisme de Catalunya amb el número: HB-4411