W Barcelona

4.4 

Plaça de la Rosa dels Vents, 1, Final Passeig de Joan de Borbó, Barcelona, 08039, Spain   •   Hora local:     •  Telèfon: +34 93 295 28 00  

4.4

Un brindis, un casament o un discurs. Sigui quina sigui l'ocasió, celebreu-la en una de les nostres extraordinàries instal·lacions. Descobriu els més de 6000 m2 de sales destinadesa acollir reunions i esdeveniments, equipades amb l'última tecnologia. 

Més informació >
Contacteu-nos wbarcelona.groups@whotels.com

SUITE EXTREME WOW

ALÇADA EXTREMA. ESTIL INNOVADOR.

Celebra el teu pròxim esdeveniment a la nostra suite exclusiva amb terrassa exterior i vistes panoràmiques de la ciutat i del mar mediterrani.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >

BREEZE

FES-HO MEMORABLE


Troba la teva. Inspirades en les vistes del blau Mediterrani i els seus velers, les nostres 4 noves sales Breeze compten amb accés directe a la Plaça de la Rosa dels Vents per a facilitar-vos l'arribada a les vostres reunions. Inundades amb llum natural i equipada amb cuines i terrasses privades faran que totes les reunions siguin impecables. 

Planifiqueu la vostra reunió >

GREAT ROOM

AMPLIFICA EL TEU ESDEVENIMENT


Amb un espai de gairebé 1.000m² i vistes espectaculars al mar, Great Room és el lloc ideal per al teu esdeveniment, ja sigui per negocis o per celebracions.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >

STUDIOS & STRATEGY

DONA UN GIR A LES TEVES REUNIONS


Permet-nos inspirar-te per que les teves idees flueixin en un dels nostres extraordinaris Studios i Strategy boardroom, totalment equipats amb l'última tecnologia.

Planifiqueu la vostra reunió >

SUN DECK

PORTA-HO FORA


Amb vistes a la platja, la ciutat de Barcelona i el mar Mediterrani, SUN Deck és el lloc perfecte pel teu esdeveniment privat.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >

SALT & ECLIPSE

MIX IT UP


Permeteu que el blau infinit del Mediterrani prepari l'ambient per a un esdeveniment inoblidable a SALT Restaurant, o gaudiu de l'esdeveniment 26 pisos per sobre de Barcelona al nostre Eclipse Bar.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >

EXTREME-WOW CABANA


Amplifiqueu les vostres celebracions a la terrassa més exclusiva i glamurosa de Barcelona. Magnífiques vistes sobre la platja de la Barceloneta incloses.

Planifiqueu el vostre esdeveniment >